Delo v slaščičarnah

Bom dia!
Deževna noč se je prevesila v deževno jutro. Po zgodnjem zajtrku smo odšle na delo. V obeh slaščičarnah smo stopile v korak z ostalimi zaposlenimi. Čeprav je to naš drugi delovni dan. Glede na to, da to ni naše delovno okolje in naše sladice, smo se kar hito uklopile v delovni proces, saj so tehnološki postopki podobni našim.
Kataja Z. in Tea sva spoznavali nove načine temperiranja čokolade in novo vrsto čokoladne dekorcije. Poskusili sva tudi njihovo tradicionalno sladico Pasteis de nata.
Katja K. in Andreja sva spoznali nov tehnološki postopek izdelave listnatega testa. Iz tega testa pa sva izdelovali tradicionalno Portugalsko sladico Pasteis de nata.
Več si poglejte v vlogu #3.
Deževen pozdravček v mrzlo Slovenijo.


VAŠE PORTUGALKE
Tukaj je še povezava do vloga: vlog #3










Komentarji